Ontdek onze vereniging

Welkom bij Duikteam Murene

Duikteam Murene, al 57 jaar het duikteam van Zaandam en omstreken. Voor duiken in Nederland, Noordzee en ook in het buitenland.

DUIKTEAM MURENE

Duik met ons mee

Wij bieden bij Murene tal van opleidingen. Duik met ons mee en plan alvast jouw gratis proefduik in.

Gratis Proefduik

Wil je een keer ervaren hoe het is om te duiken, door onderwater te zijn en gewoon door te ademen? En zeer bijzondere ervaring. Het hele jaar door kun je dit bij ons aanvragen. ​

Leren Duiken

Bij ons kun je een NOB / CMAS duikbrevet halen, waar je overal ter wereld mee kunt duiken. Als je nog nooit hebt gedoken, start je met de 1-ster duikopleiding. Na deze duikcursus kun je verder gaan voor je 2-sters duikbrevet of je kiest voor één van de specialisaties

Wist je dat je ook je hobby mee kunt nemen onder water? Denk maar eens aan onderwaterfotografie of onderwaterbiologie: dit zijn voorbeelden van specialisaties die je bij Duikteam Murene kunt volgen en die de duiksport nóg boeiender maken.

Een vereninging met een rijke geschiedenis

we hebben een groot aantal clubduiken, gezellige clubavonden, activiteiten en opleidingen

Leden
0 +
OPLEIDINGEN
0 +
CLUBDUIKEN PER JAAR
0 +
JAAR ERVARING
0 +

Even kort voorstellen…

De leden van Duikteam Murene zijn trots op hun vereniging. En niet voor niets, want de vereniging bestaat al sinds maart 1967. De duiksport stond toen nog in de kinderschoenen: in Nederland bestonden pas vijftien duikverenigingen. Duikteam Murene heeft dus letterlijk aan de wieg gestaan van de duiksport in Nederland.

Lidmaatschap

De voordelen van onze vereniging

word lid en geniet van alle voorzieningen die daar bij komen

Eigen opleidingen volgens NOB-norm
Gediplomeerde NOB / CMAS - instructeurs
Zwembadtrainingen
Clubduiken
Eigen Compressoren
Gratis Proefduiken
Eigen Noordzee boot
Medische Keuring