sloterplas wilgentakken

Takken plaatsen in de Sloterplas

TWilgentakkenoen we even over half 10 aankwamen was het al behoorlijk druk. De partytent, die geleverd was door Peter v.d. Stadt, stond al en de pan met rookworst stond al op. Het werd steeds drukker en Robert van der Hoek kreeg het een beetje benauwd. Was er wel genoeg soep en brood met worst?

Er was een grote opkomst. Niet alleen van Duikteam Murene maar ook duikschool Alfa dive, Marco diving en duikschool Amsterdam was van de partij. Na een korte briefing werd er snel omgekleed en gingen de eerste duikers met takken op weg. Een aantal duikers verkoos het vervoer per boot boven het zwemmen naar de plek.

WilgentakkenGelukkig was het weer prima al stond er een koude wind. Op het parkeerterrein mekten we er weinig van. Terwijl de duikers zich in het water vermaakten werd er in de catering tent alles klaar gemaakt voor de terugkerende duikers. Broodjes met heerlijke warme rookworst en lekkere snert. Dit werd zeer op prijs gesteld door de duikers.

De duikers van duikschool Amsterdam gingen niet te water maar waren er ter support. Het is tenslotte hun thuis duik plek. Al met al gingen er 28 duikers te water, waren er veel hulptroepen en belangstellenden. De watertemperatuur was 5 graden. Het zicht was goed. Er werd toch nog het één en ander gespot; grondels en een enkele snoekbaars.

Een prima dag die uitstekend was georganiseerd door Robert van der Hoek.

De broodje en de warme worst zijn aangeboden door Slagerij Terpstra. De soep door de Amsterdamse hengel sportverenigingen AHV.

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.