Nitrox

Start training Nitrox (Basis) bij Duikteam Murene

Bij voldoende belangstelling zal Duikteam Murene in april of begin mei de cursus Nitrox Basis starten. Wil je deelnemen? Laat dit dan weten door een mail te sturen naar onderstaand adres.

Langer onder water dankzij Nitrox

Op veel duiklocaties zou je soms wat langer onderwater willen blijven: er zijn bijvoorbeeld bijzondere vissen te zien, er ligt een groot wrak dat je wil verkennen of je wil simpelweg langer genieten van het ‘onderwater zijn’. Herken je dit gevoel? Dan is de specialisatie Nitrox Basis wellicht iets voor jou. Na deze specialisatie kun je namelijk met de nitroxmengsels EAN32 en EAN36 duiken, waardoor je langer onderwater kunt blijven.

Wat ga ik leren?

Tijdens de specialisatie leer je duiken met een verhoogd zuurstofpercentage, waardoor je langer onderwater kunt blijven. In de specialisatie leer je de basiskennis over het materiaal en leer je hoe je een Nitroxfles moet vullen. Daarnaast gaan we in op de medische aspecten van duiken met Nitrox.

Cursusprogramma

Tijdens deze specialisatie volg je twee theorielessen, doe je een gasanalyse, maak je een duikplanning en ga je ook het buitenwater in met Nitrox. Je sluit de cursus af met een nabespreking waarin je jouw ervaringen deelt.

Om deze specialisatie te volgen:

  • Heb je minimaal je 1*-duikbrevet of vergelijkbaar
  • Beschik je over een geldige medische keuring
  • Ben je lid van een NOB duikclub
  • Ben je in het bezit van opleidingsboek Nitrox Basis kun je bestellen via Duikteam Murene

Klik hier om je in te schrijven.

Een mail sturen kan ook, naar ad.appelman@planet.nl of erik.stein@at-d.nl

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.