Duiken op de Noordzee een spannende expeditie

NoordzeeDuiken op de Noordzee kan. Met goed weer kunnen we soms met het MS De Murene naar de diverse wrakken op de Noordzee varen. Dit stalen schip is 15 meter lang en 5 meter breed, zij is voorzien van 2x 120 PK sterke motoren. Uiteraard is De Murene voor het vinden van de vele wrakken in de Noordzee van de daarvoor benodigde apparatuur voorzien.

Tevens beschikt De Murene over een sidescan. En alle benodigde navigatieapparatuur, perslucht, nitrox-compressor dus voldoende voor een hele mooie en een gezellige dag uit naar diverse scheepswrakken vanuit IJmuiden.

Heb je interesse om als opstapper mee te gaan, met de duikvereniging het MS De Murene te boeken of wil je meer informatie over waar er zoal gedoken en opgestapt kan worden? Klik dan hier om een mail te sturen.

Een impressie van een dagje Noordzeeduiken.

Het afgelopen jaar is het duikschip verbouwd. Er werd aan de achterkant van het schip een lift bevestigd om het aan boord komen na de duik te vergemakkelijken.Hier een impressie van de werking van de lift na een mooi dag op zee.