Kerstgourmet bij Duikteam Murene

Zaterdag 16 december was er weer de traditionele kerstgourmet bij Duikteam Murene. Dit jaar een record deelname, namelijk 42 personen! Hoewel in het verre verleden schijnen er wel eens 75 deelnemers geweest te zijn.

Karel, Harry en Petra hadden de inkopen gedaan en zaterdag om 13.00 uur begonnen we met z’n vijven (Arjen en ik ook) aan de voorbereidingen. Tafels dekken, vlees snijden, champignons snijden etc. en alles verdelen. Om 15.00 uur waren we klaar. De laatste zaken zouden we om 19.00 uur doen.

De eerste gasten waren ietwat vroeg, net na 7 uur i.p.v. half 8, maar we gingen gewoon lekker door. Om half 8 stroomde iedereen binnen en had Wolter het druk aan de bar. Wenneke kon de verkoop van muntjes net aan bijhouden. Even na achten gingen we aan tafel.

Er waren wat problemen met de vulling van de brandertjes maar dat werd met vereende krachten opgelost. Er werd volop gegeten en iedereen had genoeg. Er kwamen zelfs nog grote garnalen op tafel. De zelfgemaakte kruidenboter was weer perfect.

Irisch koffie toe, Karel had het er druk mee. Wij verlieten de club om 11 uur omdat we de volgende ochtend vroeg naar Oostenrijk zouden gaan. Maar ik heb gehoord dat het nog lang gezellig is geweest. Hopelijk zien we iedereen weer op de Nieuwjaarsreceptie op 7 januari of nieuwjaarsduik.

Door Nanda Mantel

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.