Hemelvaartweekend 2017

Hemelvaartweekend met Duikteam Murene

Hemelvaartweekend 2017Wij zelf waren dinsdag al in Sirjansland op camping ’t Hoge zand. Duikteam Murene had de rechter- en de achterkant van het veld bij het zwembad toebedeeld gekregen. Wij zijn maar rechts achterin gaan staan, zodat de rest kon aansluiten. Woensdagmorgen heeft Arjen een duik bij Dreischor gemaakt. Toen we kwamen stonden er 5 auto’s. Toen hij het water uit kwam stond het parkeerterrein vol. Veel Duitsers en een grote groep Friezen.

Woensdagmiddag waren Reen en Nel de eersten die kwamen, gevolgd door Jeroen, Alex en  Niels. Al snel volgde de rest. De biertent werd geïnstalleerd en BBQ’s geregeld.

Donderdag was  de eerste duik bij Geersdijk, Veerse Meer. Sander, Peter, Niels ,Jeroen, Alex, Rick (de zoon van Alex) en Arjen. Alex liep schade op doordat de boel omviel en zijn slang kapot was. Dus hebben Rick en Niels samen gedoken. ’s Middags ging er een groep naar Zijpe. ’s Avonds ging het kampvuur aan. Erik ter Beek had een super vuurschaal meegenomen en een enorme hoeveelheid hout.

Hemelvaartweekend 2017Vrijdagochtend om half 9 naar de Zeelandbrug was voor de meesten te vroeg. Ad, Arjen en Karel waren er vroeg bij. Bij de Zeelandbrug wachtte Marco, die samen met zijn vrouw een dag langskwam. In de middag werd er in 3 groepen gedoken. Peter, Sander, Norbert, Michel, Richard en Erik ter Beek gingen naar Dreischor. Jeroen, Karel, Ad, Marco, Arjen, Jolly ( die ook even langskwam) gingen naar Anna Jacobapolder. Alex, Niels en Rick gingen nog een keer naar Geersdijk. Ad en Arjen zijn nog voor een avondduik naar Dreischor gemaal gegaan. Een echte duikdag dus.

Zaterdag is er nog een groep naar Zoetersbout, Zijpe geweest. De kinderen die mee waren, Rick en Lisette, Mindy en Dylan, Franka ,Kira en Christina, en Franka hebben zich prima vermaakt in het zwembadje. De enorme zitzak van Mindy en Dylan ging kapot in het zwembad en heeft voor uren werk gezorgd voor de dader en zijn familie. Al die kleine witte balletjes in en rondom het zwembad.

Er is veel gedoken, ge BBQ ed, in de zon gezeten, schaduw gezocht, gebruik gemaakt van de biertent, bij het kampvuur gezeten en gelachen. Of te wel, HET WAS HEEL GEZELLIG!!!!!

Nanda Mantel

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.