Snotolven - Anna Jacoba Polder

Duikverslag | Zeeland | Anna Jacoba Polder

Maandag 17 April – Wij,  Peter Weeland en Jurgen Dolstra hadden afgesproken om weer eens naar Zeeland te gaan en dat was vandaag. We zouden gaan duiken bij Anna Jacoba Polder want hier waren Snotolfen gezien bij hoogwater is het daar het beste duiken maar wij zijn eigenwijs en gaan bij laagwater te water.

Snotolfen - Anna Jacoba Polder

Het zicht was variërend op diepte was het super en al gauw vonden we het beestje wat een prachtig beestje even een paar foto’s maken en dan door zwemmen opeens kwamen we in een gigantische stof wolk terecht snel terug en kijken of we uit die wolk konden komen uiteindelijke kwamen we bij de instapplaats aan en nu snapte we waarom je daar met hoogwater moet duiken.

Snotolfen - Anna Jacoba PolderOmkleden en een bakkie soep doen en hup naar de Bergsche Diepsluis vanaf grote afstand zagen we al veel auto’s staan een stuk of 30 allemaal zuiderburen met complete eettafels en al wat nodig was om de hele dag daar te vertoeven. Snel omkleden en naar de water kant eenmaal onder water viel het o.w leven tegen veel witte schimmel en bijna geen begroeiing. Jammer. Al met al was het toch weer een geslaagde duik dag

Door Peter Weeland

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.