Duikverslag | Zeeland (3)

Zondag 21 mei

Cor, Ad en Erwin gingen naar Dreischor gemaal. Arjen en Peter waren deze keer kantwacht en duikleider. Het was wel drukker maar ze konden er nog bij parkeren.

Het werd weer eens duidelijk hoe gevaarlijk de instap daar is. Als toeschouwer zagen ze een oudere duikster, die met een stok liep maar alle hulp weigerde, een salto mortale maken. De duik zat er voor haar op maar over de  muur klimmen werd haar fataal. Haar fles fungeerde als valbreker. Een ambulance was niet nodig maar de schrik zat er goed in. De duikers ontdekten wel giga mosselen.  Na de middag ging Ad op huis aan. Cor en Elly zochten Zierikzee op en daarna voegden ze zich bij Arjen en Nanda op het terras in Brouwershaven.

Maandag 22 mei

Erwin en Elsa gingen verder het land in. Cor,Peter en Arjen gingen naar de Zeelandbrug. Een hele mooie duik. En wat een rust. Geen meute Belgen die bij de instap de hele duik nog moesten bespreken. Sepia eieren gespot, grote weduweroos, anemonen, anjelieren, Noordzeekrab en grote kreeften. Een mooi besluit van deze duik 10 daagde met wisselende bezetting op camping Kristalmaire in Zeeland.

foto’s van Cor

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.