Vinkeveen kreeft

Duikverslag | Vinkeveen, Zandeiland 4

Met 6 duikers, waaronder twee instructeurs en twee 2-ster cursisten, Martin, Henk, Cor en mijzelf gingen het water in. Wolter en Ad gingen met Henk en Martin oefenen. Cor en ik gingen rechts buiten de parcours af en langs de bonken. Het is daar minder stoffig en als de zon scheen was het zicht wel 15 meter en met een wolk voor de zon leek het wel nacht. Een prachtig gezicht!

Daarna terug naar het parcours en de stoffigheid weer in. Daar was het zicht ongeveer 5 meter . We gingen langs de botter en de bus verder naar de baggerschuit. Op wat klein spul en wat kreetjes weinig leven. We gingen op ongeveer 5 a 6 meter terug om misschien nog wat leven te zien en ja hoor, we kwamen nog een snoekbaars tegen! Na 53 minuten naar boven en daar stonden de rest al aangekleed te wachten.

Snel omkleden en naar huis om te kijken naar de eerste formule 1 race van dit jaar. Jammer dat Max snel uit de race lag maar de race was erg spectaculair dus mijn dag was erg geslaagd Het clubhuis is vanaf maandag weer open en ook de clubduiken komen vanaf zondag weer vanuit het clubhuis.

Door Marco de Wolff

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.