Duikverslag | Paasduik 2018

Paasduik 2 april 2018, bij Duikteam Murene

Om 11.00 uur verzamelden de eerste duikers zich bij de club om nog even flessen te vullen. Na de koffie op naar de Sloterplas. Robert en Wim hadden al voor Paashaas gespeeld en 15 “eieren” verstopt in de Sloterplas. Tijdens de briefing werd duidelijk gemaakt waar er ongeveer gezocht moest gaan worden. 7 Duikers trotseerden de kou en regen en hesen zich in de droogpakken. Ad, Wolter, Cor, Mark, Jeroen, Peter en Arjen. Robert en Willem hadden hun duik al gehad.

Vanaf de punt van het eiland was mooi te zien waar de duikers zich ongeveer bevonden. Robert had zo zijn twijfels of de eieren wel gevonden zouden worden want sommigen gingen echt wel de verkeerde kant op. Aan de kant was het behoorlijk koud en nat. Maar Britta, Franka, Rico en ondergetekende hebben het volgehouden. Na een duik van ongeveer 30 minuten bij een watertemperatuur van 5 á 6 graden was iedereen weer terug.

pasen 2018Bij terugkomst bleek Jeroen het gouden ei gevonden te hebben. Wolter, Ad en Mark kwamen zonder eieren weer boven. Jeroen en Peter hadden er 5 gevonden. Het andere buddypaar, Arjen en Cor bleken de resterende 10 te hebben. Snel omkleden en naar het clubhuis. Daar de soep op het vuur, het brood en de eieren erbij. We waren er vroeger dan gepland.

Na enige tijd was iedereen binnen en kon de prijsuitreiking beginnen. Robert had  behoorlijk wat prijzen verzameld. De eerste verrassing was een nieuwe wisselprijs voor de Bikkel van de club. Tot zijn verbazing mocht Ad hem in ontvangst nemen met bijpassend Certificaat. Jeroen mocht op grond van zijn gouden ei als eerste een cadeautje kiezen. Alles was ingepakt dus moest er af gegaan worden op de vorm.

Iedereen kreeg een cadeautje en Franka en Kira, de enige jeugd, hadden een goeie. Alle paaschocolade mochten ze met z’n 2-en delen. De soep van Arjen smaakte prima en was bijna helemaal op. Rond 3 uur kwamen er nog een paar leden “sfeer” proeven. Al met al een zeer geslaagde Paasduik. We houden hem erin dus zet hem alvast maar in je agenda voor volgend jaar op 2e Paasdag. Robert super bedankt voor de organisatie.

Door Nanda Mantel

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.