proberen te duiken

GRATIS proberen te duiken

Wil jij ook eens ervaren hoe het is om onder water te ademen?

Wil je een keer ervaren hoe het is om te duiken, door onderwater te zijn en gewoon door te ademen? En zeer bijzondere ervaring. Het hele jaar door kun je dit bij ons aanvragen. Stuur een mail en één van onze instructeurs zal hierover dan contact met je opnemen. De proefduiken worden ingepland op een maandagavond rond 21.30 uur in zwembad “De Slag” in Zaandam.

Leren duiken

Leren duiken

Wil jij ook leren duiken in Nederland?

Hoewel je bij leren duiken misschien als eerste denkt aan een azuurblauwe zee en tropische stranden, kun je ook heel goed in Nederland je duikbrevet halen! Duikteam De Murene is één van de ongeveer 300 verenigingen  aangesloten bij de NOB waar je je duikbrevet kunt halen. Wist je trouwens dat er in Nederlandse wateren ook van alles te zien is?

Zwembad training

Zwembadtraining

Zwembadtraining bij Duikteam Murene

Goed en veilig duiken begint bij voldoende conditie en het beheersen van de duikvaardigheden. Duikteam Murene biedt jou de gelegenheid om iedere week te trainen in het zwembad en zo je conditie en je duikvaardigheden op peil te houden.

clubhuis duikteam murene

Duikteam Murene

De clubhuis van Duikteam Murene is gevestigd dichtbij het Prins Bernardplein naast de Brandweer. Om er te komen moet je na richting Kogerveld genomen te hebben rechts afslaan na de bushalte en dan de ventweg naar de sportvelden volgen. Ons clubhuis is kortgeleden van een nieuwe buitenlaag voorzien kan weer jaren mee. Voor ons clubhuis is een ruime parkeerplaats.

Tropisch

Duiken in tropisch water

Duikteam Murene heeft een grote passie voor duiken in de Noordzee en Nederlandse water, maar de leden gaan ook een aantal keren per jaar duiken in een tropische bestemming…

Duiken in Nederland

Duiken in Nederland

Duiken in de binnenwateren van Nederland is prachtig. Vele Duikteam Murene duikers zullen je dat kunnen vertellen. We duiken regelmatig in de Vinkeveenseplas, ’t Twiske, De Spiegelpolder, Tolenburgerplas of het Haarlemmermeersebos.

duiken noordzee

Duiken op de Noordzee

Duiken op de Noordzee is een sport die iedereen die over een goede conditie beschikt en interesse voor de Noordzee heeft kan leren bij Duikteam Murene. De Noordzee is een fantastisch mooie en dynamische  zee. Zij is door de seizoenen heen wisselend in biologische schoonheid. Zij bezit vele schatten, waaronder duizenden wrakken. Door haar eb- en vloedstromingen en getijden een zee die maar ongeveer 1 uur op de kentering van eb en vloed te duiken is. Dit vereist opleiding en training. Daarvoor is er de specialisatie wrakduiken. Een NOB opleiding die bij Duikteam Murene kan genoten worden.

 

Duikvakantie

Duikvakantie met Duikteam Murene

In de maand november is de temperatuur van de Nederlandse wateren al weer aardig afgenomen. Vele duikers hebben de uitrusting al opgeruimd, terwijl een enkeling het hele jaar door duikt. Zou het niet heerlijk zijn om in de koude wintermaanden te genieten van heerlijke tropische temperaturen en duiken tussen het prachtig kleurrijke koraal?

nob

NOB

Duikteam Murene is lid van de NOB. Dit staat voor “Nederlandse Onderwatersport Bond” en is het overkoepelende orgaan van duikend Nederland…