Sloterplas

Buitenwaterduik | Sloterplas

Verslag duik Sloterplas, Ruimzicht 21 januari 2018. Een kleine opkomst in het clubhuis. Peter W., Marco, Remco en Arjen. Dus heb ik maar een halve pot koffie gezet. Ad zou rechtstreeks gaan, dus op weg naar de Sloterplas. Peter ging wel mee maar niet duiken.

Arjen had niet goed gekeken dus kwamen we op een lege parkeerplaats aan, aan de andere kant van de Sloterplas. Toch makkelijk die mobile telefoons. Snel naar de andere kant rijden. Nou ja, snel kun je wel vergeten op zondagmiddag in Amsterdam. Gelukkig waren we vroeg en we kwamen vlak na Wolter aan. De parkeerplaats stond behoorlijk vol, maar ze waren wel de enige duikers. Ad en Willem waren er ook dus uiteindelijk toch 6 duikers.

Het was makkelijk instappen voor de mannen. Het zag er helder uit. Wim ging helemaal naar rechts, Marco en Remco gingen recht vooruit net als Ad, Arjen en Wolter. Na een half uur kwamen de mannen weer boven. Watertemperatuur 4 graden, het zicht bleek matig, maximaal 4 meter. Niet veel gezien. Wel een wolhandkrab gespot. Na de duik nog even met een klein ploegje naar Wil. Daar ben ik aan de warme chocolademelk gegaan. Het weer zag er goed uit maar ik was evengoed verkleumd.

Door Nanda Mantel

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.