Sloterplas

Buitenwaterduik | Sloterplas | Ruimzicht

Clubduik 12 november 2017. | De voorspellingen waren bar, code geel. Gaan we duiken of niet? De clubapp was verdeeld. Regen, onweersbuien, hagel, harde wind. Wat zal het worden? Op naar de club. De compressor stond al te brommen dus er waren duikers.
Wim, Remco, Marco en ik zei de gek. Even later voegde Ad zich bij ons zodat we met 5 duikers naar de Sloterplas vertrokken. Niet waar we de takken steken maar aan de overkant.

Het is daar altijd een probleem met parkeren dus meteen het 1e de beste parkeerplekje genomen. Meteen ff de stek verkennen en het leek er op dat het helder was. Omkijkend zagen we dat Robert, Sydney met 2 vriendinnen en Wolter ook een parkeerplek hadden gevonden.

We waren dus met 9 duikers en 2 supporters, Peter Weeland die ook ff kwam kijken en 1 vriendin van Sydney, ondanks de barre voorspellingen een mooi aantal.

Van de briefing kwam niet veel terecht omdat we zo verspreid stonden. Ik dook met Marco en van de andere buddy paren heb ik niet veel meegekregen. De duik was niet echt geweldig. Veel grondels en een grote snoekbaars. Er werden nog karpers en baarzen gespot en dat was het wel zo’n beetje.

Na 30 minuten was het mooi geweest. 14 meter en een temperatuur van 12 graden. Bij het plasrestaurant hebben we de na briefing gehouden met Wim, Robert, Ad, Wolter, Sydney, Lisa en Rebecca. Het was toch een leuke duikmiddag.

Door Arjen

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.