Jaarvergadering

Afscheid van Harry Nijland tijdens jaarvergadering 2019

JaarvergaderingGisteren 25 maart had Duikteam Murene weer de jaarlijkse ledenvergadering, waar weer vele onderwerpen aan de orde kwamen, zoals “het bier op de tap” tot en met een mogelijk “nieuw clubhuis”. Ook mochten we vele nieuwe leden verwelkomen.

JaarvergaderingTijdens de jaarvergadering werd afscheid genomen van Harry Nijland. Harry heeft zich vanaf 1976 ingezet voor Duikteam Murene en heeft besloten om zijn rol als algemeen bestuurslid af te staan, waardoor het bestuur nu bestaat uit Karel Nieland (voorzitter), Theo van Veldhoven (Secretaris / Penningmeester), Wolter Kroes Sr. (Algemeen bestuurslid) en Harm Molenaar (Algemeen bestuurslid). Namens alle leden van Duikteam Murene, nogmaals hartelijk dank voor je inzet de afgelopen jaren. We zullen je als nu ere lid zeker vaak treffen in het clubhuis.

Naast informatief en nuttig was het ook vooral gezellig. Dit is één van de weinige momenten in het jaar, waar alle leden samen zijn en altijd een goede sfeer met zich mee brengt. Op naar een volgend succesvol jaar met Duikteam Murene.

Door Erik Stein

1 Reactie

Ton Roos zegt:

Beantwoorden

Leuk verslag Erik,en mooi geschreven, en wat je schrijft op naar een nieuwe jaar, wat de toekomst ook gaat brengen want met de wetenschap dat wij naar een ander clubhuis moeten gaan uitzien dat is zeker, dit zal dan een grote verandering gaan worden,MURENE is vaker van clubhuis veranderd maar dit zal toch anders gaan worden, ben ik bang, we zullen het gaan zien.
Harry ook langs deze weg bedankt voor alles wat jij het gedaan voor je club, het was veel,bestuurslid, compressor bediende,maar ook was je er met het organiseren van veel venementen, zoals mosselenfeest, gourmetten, kerstfeesten en oliebollen bakken,harry je bent een kanjer geweest voor Murene, en daarom is het erelidmastschap dan ook 100% terecht verdient.

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.