90 kleuters op visite bij Duikteam Murene. Nieuwe Jeugdopleiding?

90 kleuters op visite bij Duikteam Murene. Een nieuwe jeugdopleiding? Nee hoor. De kleuters van OBS Et Buut kwamen een schat zoeken. Ze hadden een schatkaart gevonden in de zandbak en met behulp van Google Maps waren ze bij Duikteam Murene terecht gekomen. Het was best ver lopen van de Parkstraat naar Duikteam Murene, maar het was het waard.

Zou daar de schat zijn? Na enig zoeken werd de schatkist gevonden. Maar dat was nog niet alles. In het kader van het schoolproject over water hadden de kleuters het onderdeel recreatie. Strand, zwemmen, varen dat kent iedereen wel. Maar als de man van je juf een sportduiker is dan komt duiken daar bij. Roy hees zich in zijn duikpak, heeft uitleg gegeven over het vullen van de flessen en prachtige filmpjes laten zien over het onderwaterleven. 90 kleuters hebben meer dan 1 1/2 uur genoten.

Al die dingen die uit zee gehaald waren! Dat waren echte schatten. Om te gaan duiken zijn ze nog iets te jong. Maar wie weet? Hun ouders hebben in ieder geval de enthousiaste verhalen gehoord.

Door Nanda Mantel

0 Comments

Schrijf een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.